Timmer / Interieur bedrijf Vanderlinden opgericht in Stein 1985. Na ± 15 jaar in loondienst te zijn kwam de gedachte om zelfstandig te beginnen. Na ± 5 jaar was uitbreiding noodzakelijk, dit was echter in Stein op deze locatie niet mogelijk,al snel viel het oog op Born waar wij tegenwoordig nog zitten .

 

In 2000 werd de volgende uitbreiding gerealiseerd. Door de overheidswerkzaamheden werd in 1998 het benodigde Iso certificaat gehaald, verbonden aan het iso certificaat zit het IQ –net dit betekent dat Timmerbedrijf Vanderlinden ook internationaal voldoet aan de eisen en normen van de KEMA-keur. Al snel daarna volgde het VCA.

Timmerbedrijf Vanderlinden is een klein bedrijf 4 werknemers echter vrij groot in het maken van opdrachten. Timmerbedrijf Vanderlinden is geen massa bedrijf maar op bestelling zowel voor aannemer als particulier, voor deze aannemers wordt veel houtwerk en gemonteerd onder monumenten zorg, dus het echte vakwerk. Overigens is Vanderlinden gespecialiseerd in het vervaardigen van alle mogelijke trappen. De heer Vanderlinden en mevrouw Vanderlinden hopen over enige jaren het bedrijf over te kunnen doen aan hun zoon en dochter reeds ook beide timmerman (vrouw) / meubelmaker(ster). Timmerbedrijf Vanderlinden is ook officieel leermeester voor verschillende ambachtsscholen in de omgeving ja zelf Belgie. Als adoptie kindje hebben wij in polen een weeshuis waar wij 1 maal per jaar een week een klus verzorgen.


Contact

Mortel 4 B
6121 JT Born

06-53373233

    06-23421262

    06-58844063
arnold@timmerbedrijfvanderlinden.nl